+31 (0)88 664 0601

Over ons

Werk slimmer en sneller.
Met een webapplicatie van WEAP.

WEAP staat voor Web Applicaties en spreek je uit als ‘wiep’. Een bureau in Gemert. Ambitieus, toegankelijk en gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele applicaties en webapplicaties op maat. In oplossingen voor ondernemers om slimmer en sneller te werken.

Ambitieus

Wij willen vooruit. Net als jij. En we weten, zien en hebben ervaren dat IT hier in kan helpen. Dat IT je kosten kan besparen, je inzicht geeft, je kan helpen om efficiënter te werken of beter te communiceren. Daar ligt onze drive: zorgen dat jij er beter van wordt!

Toegankelijk

IT is er voor iedereen, ook voor de kleine bedrijven. Wij willen dat bewijzen. Dat IT je geld kost, maar per saldo iets oplevert. Gemak, inzicht, rendement. Dat IT je per definitie kan helpen je ambities te realiseren, ook als je een kleiner bedrijf hebt.

Gespecialiseerd

We doen best veel, maar hebben eigenlijk maar één echte specialisatie: het ontwikkelen van slimme applicaties, met alles wat daar bij komt kijken. Daar ligt ons hart, daar ligt onze expertise, daarin hebben we onszelf bewezen en daarin willen we nog meer gaan betekenen!

Wij zijn gek op snelheid!

Wist je dat wij elke vrijdag vóór de F1 Race een competitie op het kantoor houden, waarbij we in onze RaceSIM proberen de tijden van Max Verstappen te evenaren en de wisselbeker te bemachtigen.

Als innovatieve software bouwers hebben we hier natuurlijk iets moois mee moeten doen. Zo krijgen wij alle data (snelheid, stuurbewegingen, rem/gas percentages, toerental, versnelling en nog meer) live binnen, welke wij als “echte pro’s” in een dashboard verwerken, waarmee we de rijder live kunnen volgen. Maar ook de verbeterpunten en onderlingen verschillen weten te vinden in de rapportages.

Durf jij het aan om onze tijd te verbeteren!?

Trots op ons team!

Nick van Laarhoven

Werkte ruim vijftien jaar in de IT toen hij in 2016 zag dat webapplicaties steeds ‘normaler’ werden. En dat steeds meer ondernemers behoefte zouden krijgen aan iemand dichtbij die zo’n applicatie ook voor hen zou kunnen realiseren. Dus startte hij WEAP. Ondernemer. Familieman. Wannabe-gitarist, F1 liefhebber. En niet blijer te maken met een goed stuk vlees op de BBQ en een IPA biertje of glas whisky.

Sparren met Nick

Robin van der Avoort

Een project van a tot z ontwerpen en uitvoeren, met als resultaat een tevreden klant, dat is waar Robin erg veel energie van krijgt. Het bedenken van intuïtieve oplossingen die passen bij de wensen van de klant vindt hij dan ook belangrijk. Hij is graag bezig met de nieuwste technieken en het up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen. Verder weet hij elke vrijdagmiddag Nick te verslaan in onze race simulator.

Sparren met Robin

Jurian van Woerkom

Tevredenheid van de klant staat bij Jurian voorop! Hij is graag bij het gehele proces betrokken en altijd op zoek naar de meest gebruiksvriendelijke oplossing.
Hij vind het leuk nieuwe technieken, talen en ontwikkelingen te leren, te onderzoeken en toe te passen.
In zijn vrije tijd kijkt hij graag een film, in de bioscoop of thuis met vrienden. Hij is dan ook snel op de hoogte van de nieuwste films. Een droom van Jurian is om zijn favoriete dieren, namelijk tijgers, in het wild te kunnen bewonderen. Hopelijk kan zijn droom snel werkelijkheid worden.

Sparren met Jurian

Job Jenniskens

Job zal zijn verhaal binnenkort op de website delen.

Sparren met Job

Lars Leenders

Lars zal zijn verhaal binnenkort op de website delen.

Sparren met Lars